Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Advies en begeleiding

Ons advies is duurzaam

Minimaal energieverbruik en een gezond leefklimaat binnen een gebouw; dit is voor veel klanten de reden om te kiezen voor een gebouwbeheersysteem.

Voor u wellicht een reden om een gebouwbeheersysteem te overwegen. Weet u precies wat u wil of twijfelt u nog? Wij luisteren naar uw wensen en geven advies wanneer u deze wensen nog niet helemaal duidelijk heeft.

Domotica 2.0

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat alle installaties in uw gebouw ingesteld, aangestuurd en beheerd kunnen worden via één centraal systeem.

Modus regelt het ontwikkelen, produceren en installeren van geïntegreerde oplossingen voor ruimteregeling. We begeleiden u tijdens het hele proces en staan met ons team van experts klaar voor de meest complexe uitdagingen van regeltechniek en gebouwbeheersystemen.

Ons advies houdt bovendien niet op na het realiseren van het gebouwbeheersysteem. De wens van de opdrachtgever kan namelijk uiteindelijk afwijken van het daadwerkelijk gebruik van het gebouw. Modus houdt de vinger aan de pols om inzichten te blijven geven van gebruik, en verbruik van energie.

 

Op de juiste wijze naar meer voordeel

Voordelen van een gebouwbeheersysteem:

  • Minimaal energieverbruik
  • Gezond en comfortabel leef- en werkklimaat
  • Installatie instellen, aansturen en beheren via één centraal punt
  • Systeem eenvoudig in gebruik wanneer u dit door Modus laat installeren
  • Data overzichtelijk in beeld