Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Over ons

Modus Regeltechniek

Over ons

Het team van Modus bestaat uit experts met jarenlange ervaring op het gebied van regeltechniek en gebouwbeheersystemen. Ook het proces daar voorafgaand, van ontwerpen tot aan start bouw. Modus schrijft haar eigen software voor haar klanten, specifiek afgestemd voor het gebouw in kwestie.

Binnen onze organisatie werken we met bevlogen en ervaren technische specialisten. Enthousiasme en vakmanschap is het succes van Modus en dit zorgt ervoor dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan jouw succes.

Het team:

Met ons team van gedreven experts werken wij aan projecten in de zwembadtechniek en utiliteit. Door onze ervaring is onze kennis optimaal, kennen wij de valkuilen van het vak, geven u daardoor passende adviezen en onderhouden wij ook uw gebouw na de inbedrijfsstelling.

Ons team:

  • Martijn Berger: Directeur
  • Hans Klomp: Monteur/ Inbedrijfsteller
  • Arjan Bouwhuis: Inbedrijfsteller / Software engineer
  • Dave van der Vecht: Projectleider
  • Tim van Riet: CAD-engineer
  • Gerben Kollen: Afdeling verkoop
  • Rémon Overweg: Panelenbouwer/monteur
  • Jarno Benjamins: Calculator

 

Uw kantoor, fabriek of utileitsgebouw volledig in controle dankzij Modus Regeltechniek

Werkwijze

Het team van Modus regeltechniek is compact. Vijf man sterk telt Modus, en dat werkt! Dankzij onze ‘grootte’ houden we korte lijnen met de opdrachtgever en onderliggende bouw en installatiebedrijven.

Snel en slagvaardig, direct en toegankelijk. Met vaste contactpersonen weet onze klant waar aan te kloppen voor het beste advies.

Zelf houden we er van om zo vroeg mogelijk aan tafel te mogen schuiven. Het klinkt cliché, maar daarmee realiseren we de grootste win-win voor iedere betrokken partij. Duidelijkheid bij de bouw- en installatiebedrijven, kosten en tijdbesparing voor de pandeigenaren en voor Modus een soepele inbedrijfstelling.

Modus Regeltechniek is SBB Erkend Leerbedrijf

In Nederland werken ruim 9 miljoen mensen, waarvan er 3,7 miljoen een opleiding volgden op het mbo. Deze vakmensen werken in veel verschillende sectoren. Modus Regeltechniek is aangesloten bij SBB Erkend Leerbedrijf. Wil jij de fijne kneepjes van het vak van meet- en regeltechniek onder de knie krijgen? Wij helpen je verder!