Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Bouw en realisatie

Wij houden van snel schakelen

Bij Modus pakken we na het adviesgesprek graag door en houden we van snel schakelen. Onze specialisten die de plannen uitdenken zijn ook nauw betrokken bij de uitvoering. Korte lijnen dus!

 

Zorgvuldig, stap voor stap

Samen met onze klant lopen we alles stap voor stap door. Verwarming, koeling, ventilatie, zonwering; er zijn tal van mogelijkheden als het aankomt op het aansturen hiervan. Elke eindgebruiker heeft weer andere wensen. Nadat deze wensen duidelijk zijn, starten we met het maken van de tekeningen en stellen we een processchema op. Hierna beginnen we in onze werkplaats met de bouw van een unieke regelkast en schrijven we de software die de verschillende processen aansturen.

Zo ontwerpen wij een gebouwbeheersysteem dat volledig op de wensen van de eindgebruiker is afgestemd. En wij leveren pas op als wij, en dus de klant, tevreden is. Vervolgens kunnen we op afstand beheren en bewaken.

 

Realisatie op maat

Wij leveren maatwerk voor al onze klanten en samen zorgen we ervoor dat er bij het inbedrijfstellen van de installatie alle systemen werken zoals afgesproken. Blijkt het dat er in de praktijk bepaalde ruimtes anders worden gebruikt dan vooraf gedacht, dan sturen we het samen, in overleg bij.

 

Duidelijkheid vooraf
In de RTO die wij opstellen staat van A tot Z beschreven hoe het gebouw gaat functioneren. Hoe lang blijft het licht aan in een ruimte zolang er niemand meer is, hoe zonnig moet het zijn voordat de zonwering in actie komt, en welke temperatuur mogen de kantoren hebben buiten de reguliere werktijden? Een paar voorbeelden van zaken die we in het RTO vastleggen voordat we beginnen met de rest van het proces..

 

 

Modus maakt gebouwen slim

Is uw kantoor of fabriekspand slim en duurzaam? We brengen het vrijblijvend in kaart!

Wij schrijven zelf de software

Vanuit de RTO kunnen we de software schrijven. Om alle systemen in één regelkast samen te laten komen is er veel kabelwerk nodig. In veel gevallen makkelijker gezegd dan gedaan. De experts van Modus Regeltechniek kunnen als geen ander alle toepassingen binnen een gebouw overzichtelijk samenbrengen in de regelkast.

 

Wanneer u ervoor kiest om dit zelf te doen is dat geen probleem maar wij nemen dit graag uit handen! De bekabeling controleren wij door middel van een IO-test. Daarna kunnen wij inbedrijfstellen. De software wordt geladen en functioneel getest. De RTO wordt er bij gepakt en we controleren of alle processen die hierin staan, werken zoals afgesproken.