Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Regeltechnisch onderhoud en beheer

Als onderdeel van onze dienstverlening staat regeltechnisch onderhoud en beheer bij ons hoog in het vaandel. Wij weten hoe belangrijk het is om de continuïteit van klimaatregelsystemen en een prettig binnenklimaat te waarborgen. Wij werken daarom veel met service- en onderhoudscontracten, waarbij we de installaties actief monitoren.

Actief monitoren 
Het actief monitoren en bijstellen na inbedrijfstelling behoort tot één van de zekerheden van onze dienstverlening. Wij bieden onderhoud en beheer aan op locatie waarbij wij de software en installatie nalopen en advies geven over optimalisaties. Daarnaast bieden wij beheer op afstand aan.

 

 

Hoe vaak en uitgebreid? Dat is afhankelijk van de wensen en behoeften van onze klanten. Zo kunnen wij voor onze klanten beter de onderhoudskosten beheersen, de levensduur van de installaties verhogen, het comfort verbeteren en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de installaties verhogen.

 

 

Proactief beheer
Regeltechniek in het gebouwbeheersysteem zorgt ervoor dat verschillende installaties in het gebouw met elkaar samenwerken en op elkaar afgesteld zijn. Bij het uitvoeren van regeltechnisch onderhoud kijken wij naar de afstellingen en indien nodig stellen we deze naar behoefte bij, op locatie en afstand.

Afhankelijk van het merk en type regeltechniek is het mogelijk om een installatie op afstand te beheren. Zo kunnen we proactief de installatie beheren. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de kloktijden en temperaturen.  Zo bekijken wij ook hoe de installatie zich heeft gedragen in de afgelopen periode. Doet de installatie waarvoor hij is ontworpen? Deze resultaten verwerken wij in een rapportage en stellen wij verbetervoorstellen op.