Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

We houden op afstand een oog in het zeil.

Ook na het inbedrijfstellen blijven we op de zijlijn meekijken.

De inbedrijfstelling is één, het bijhouden en verder optimaliseren van de verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering is twee. Modus Regeltechniek is er van overtuigd dat er tijdens het daadwerkelijk gebruik van een pand de nodige optimalisaties worden doorgevoerd.

Zo kan een ruimte drukker bezocht worden dan vooraf gedacht, de collega’s van ene afdeling steevast eerder op kantoor zijn of juist langer aanwezig zijn. Dit kan van invloed zijn op de luchtkwaliteit, de verwarming of koeling  van een vertrek. Ook kan er een verbouwing zijn geweest, een uitbouw of een interne verhuizing.

Daarom monitoren wij altijd gedurende een langere periode op afstand. We leren het gebouw samen nóg beter begrijpen.  Dit resulteert in de beste modus tussen comfort en duurzaam ingezette energie.

In de regel is er na een inbedrijfstelling een volledig kalenderjaar benodigd om een gebouw optimaal in te regelen. Modus Regeltechniek monitort elk project, en daarvoor hoeven we niet bij u op locatie te zijn. Onze software stelt ons in staat op afstand inzicht te krijgen en optimalisaties door te voeren wanneer benodigd.