Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Vechtstede Notarissen

In het voormalige pand van de Rabobank, aan het Kerkplein in Dalfsen, is tegenwoordig het kantoor van Vechtstede Notarissen gevestigd. Een verbouwing waar wij ons steentje aan hebben bijgedragen.

Klant: Vechtstede Notarissen
Type gebouw: Kantoorpand

 

Van oud naar nieuw

Ten eerste is het pand volledig gestript. Vervolgens heeft Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven het hele gebouw voorzien van nieuwe elektra en is er een duurzame installatie, inclusief warmtepomp die kan verwarmen en koelen, geplaatst. Ook liggen er tegenwoordig 50 pv-panelen op het dak. Dit alles zorgt ervoor dat het nieuwe kantoor volledig gasloos is.

De technische ruimte, die zich op zolder bevindt, is ook volledig leeggehaald. Vervolgens is hier een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst.

Modus aan zet

Het volledige pand is op afstand te bedienen door de toepassing van een gebouwbeheersysteem. Om een optimale comfortbeleving te creëren, worden verschillende processen aangestuurd. De verlichting wordt aangestuurd o.a. op basis van een instelbaar klokprogramma. Te veel zon in het kantoor? De zonwering wordt omlaag gestuurd op basis van geveloriëntatie. Ook de verwarming/koeling en de luchtbehandeling worden aangestuurd door onze software. Deze software hebben we uiteraard zelf geschreven.