Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Alle gebouwgebonden toepassingen strak bekabeld.

Jarenlange ervaring met regeltechnische bekabeling

Het is een vak apart om de bekabeling van elke toepassing goed, netjes en overzichtelijk in één werkend systeem samen te brengen. De RTO, de regeltechnische omschrijving, biedt de basis voor het aanleggen van de regeltechnische bekabeling. Goed overleg met de installateur is van groot belang om het gebouwbeheersysteem effectief in te regelen.

Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met schakelkasten en paneelbouw, en weten de bekabeling er probleemloos samen te laten komen.

Modus Regeltechniek werkt volgens de geldende normen en regelgeving. Modus regelt niet alleen de bekabeling voor nieuwbouw van eigen projecten, ook voor renovatie en service opdrachten realiseert Modus Regeltechniek alle regeltechnische aspecten.

Alleen met de juiste aanpak van de regeltechnische bekabeling kunnen alle gebouwgebonden systemen efficiënt en duurzaam ingezet worden. Dit is dus ook waarom wij door andere installatiebedrijven gevraagd worden de regeltechnische bekabeling te verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?