Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Testen en inbedrijfstelling

Ready, set, test again and go

Modus Regeltechniek is de specialist op het gebied van inbedrijfstelling. Het inbedrijfstellen is het resultaat van ons advies en begeleiding, het kabelmanagement en de complete bouw en realisatie. Aan de hand van ons IBS (inbedrijfstelling) rapport zorgen we ervoor dat alle gebouwgebonden systemen worden ingesteld en zoals omschreven in de regeltechnische omschrijving.

We lopen alle systemen bij langs, testen onze zelfgeschreven software en zullen samen met de opdrachtgever of de facilitair verantwoordelijke het rapport samen doorlopen. Modus hecht er veel waarde aan dat iedere gebruiker van een ruimte weet hoe licht en lucht, verwarming en koeling, beveiliging en zonwering automatisch worden geregeld of kunnen worden bijgesteld wanneer gewenst.

Na het inbedrijfstellen zal het monitoren (op afstand) een grote rol gaan spelen in het verder finetunen en optimaliseren van het gebouwbeheersysteem.

Na de inbedrijfstelling zal Modus Regeltechniek altijd blijven monitoren en optimaliseren.