Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Zorggroep Adelante

Klant: Adelante zorggroep
Type gebouw: Zwembad

 

Over Adelante:

Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsre-integratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten. Met als motto ‘haal het beste uit jezelf’ richten ze zich niet op iemands beperkingen, maar op de mogelijkheden.

 

Klantcase:

In de zomer van 2021 waren er flinke overstromingen in Valkenburg, waardoor de machinekamer van Adelante volledig onder is gelopen met water. Hierdoor is nagenoeg de gehele machinekamer onbruikbaar geworden. Samen met zwembadbouwer Polypla uit Kessel heeft Modus Regeltechniek zorggedragen voor het snel weer up and running brengen van het zwembad wat onder andere gebruikt wordt voor de revalidatiesessies.

 

Inbedrijfstelling

Het zwembad van Adelante kon door de overstroming niet gebruikt worden doordat de waterpompen en filters volledig onbruikbaar waren. Er zijn nieuwe regelkasten gebouwd, die aangesloten moesten worden op de bestaande installatie. Dit vroeg om een maatwerk aanpak en nauw overleg tussen klant, installateur en Modus Regeltechniek.

Modus Regeltechniek heeft de software geschreven waarbij alle zwembadinstallatie onderdelen centraal aan te sturen, te beheren en te onderhouden zijn. Daarnaast regelde Modus de inbedrijfstelling.