Group 175 Path Path Copy 3 chevronfacebook Fill-2540 Combined Shape instagram linkedin minusnotification-closeOval plusGroup 22 search-glass Path

Bel ons 088 254 9292

Europarcs Ruinen

Europarcs in Ruinen is een groot vakantiepark met vele gebouwen en faciliteiten die centraal beheerd en aangestuurd moeten worden.

Klant: Europarcs Ruinen
Type gebouw: Zwembad

 

Lekker geregeld zwemmen

In het Drentse Ruinen ligt Europarcs Ruinen, waar rustgevende natuur en origineel overnachten samenkomt. Met drie natuurparken in de buurt, een indoor speeltuin, kinderboerderij en een groot binnenzwembad is het een fijne accommodatie voor gezinnen.

Modus Regeltechniek heeft voor het ruim opgezette binnenzwembad de meet- en regeltechniek verzorgd, zodat de aansturing op afstand geregeld en beheerd kan worden.

 

Modus Regeltechiek helpt bij het verduurzamen van zwembaden

Van de hand naar op afstand

Modus Regeltechniek heeft de machinekamer voorzien van nieuwe regelkasten die communiceren met onze slimme software.

Waar voorheen alleen wijzigingen in het zwembad met de hand konden worden doorgevoerd, biedt Modus nu de mogelijkheid om de circulatiepompen, luchtventilatie en waterbehandeling op afstand te monitoren, aan te sturen of te wijzigen. Zo is bijvoorbeeld de waterbehandeling, met onder andere de vrijgave van chloor, en chemicaliƫn om de pH-waarde te regelen, realtime inzichtelijk.

Naast de waterbehandeling kunnen nu ook de verlichting, jetstreams en de glijbaan op basis van een klokprogramma aangestuurd worden. Op gezette tijden gaan deze aan waardoor energie wordt bespaard.